download our e-menu

Om Os

Smukke buddhistiske stofbilleder Thanka'er og små buddha-figurer sætter én i den rette østerlandske stemning til at indtage en ægte tibetansk eller nepalesisk middag i den hyggelige kælderrestaurant i Herluf Trolles Gade. Hos Himalaya, bag Det Kongelige Teater bydes der på kulinariske oplevelser, yderst rimelige priser og ægte østerlandsk gæstfrihed. 

Det tibetanske køkken er smagsmæssigt rigere og mere pikant krydret i forhold til hvad der ellers tilbydes i det københavnske udvalg af asiatisk mad. Tenpa Gyurmey har start den tidligere company Restaurant Samsara Aps i 2003 og startede Restaurant Himalaya i 2006. Og til sidst Ram Maharjan har start den i 2011.

Ram Maharjan, kommer fra Kathmandu i Nepal, hvor han har arbejdet i restauranten på det fem-stjernede hotel Yak & Yeti. Sig. Ram har sammen med Tenpa opbygget Himalaya's omfattende menukort. Her finder man således både tibetanske så vel som nepalesiske specialiteter. Det indeholder både lækre kødretter og et stort udvalg af vegetarretter. Det hele fremstillet af friske råvarer af høj kvalitet. Prøv den for eksempel den tibetanske nationalret Momo, let krydret fyld i en fin dej eller den nepalesiske Thali, som slet og ret betyder tallerken. Det er en tallerken fyldt med 5-7 småretter (en slags nepalesisk tapas!)

Om du vil kombinere med teater eller blot lade smagsoplevelsen stå alene, så er Restaurant Himalaya et ideelt valg. Ring og bestil bord på tlf. 33 32 37 08. 

Selskaber på op til 60 personer modtages.