download our e-menu

Menu

menu

Restaurant Himalaya Menu.

THALI :- Thali er 5 til 7 små forskeligt krydrede retter, der serveres med ris og sprøde majsflager af alle I Nepal både til hverdag og ved religløse hindustisk og buddhistisk faster.

Thali A, fås både med kød og vegetarisk.

Thali A……………………………………….169,-

5 Retter

- Klassisk linsesuppe

- Stegte oksekød eller kylling.

- Kartofler, blomkål og æter i frisk ingefær og hvidløg

- Spinat sauteret med kummen

- Blandet salat

- Hertil ris, pickles og sprøde majsflager.

 

Thali B…………………………………………219,-

7 Retter

- Klassisk linsesuppe

- Karry i kylling.

- Marineret stegt lam med rå løg og sauce til

- Stegt oksekød med æter, løg og tomat

- Kartofler, blomkål og æter i frisk ingefær og hvidløg

- Spinat sauteret med kummen

- Blandet salat

- Hertil ris, pickles og sprøde majsflager.

 

Momo


Momo er en af de tibetanske nationalretter, som kendes og spises af alle tibetanere.

 

Momo består af letkrydret fyld, der er fint pakke ti en dej. De spises enten dampede eller stegte med lidt grøn salat og chili til.

Momo fås i tre variationer, enten vegetarisk, med kylling eller oksekød .

1. Tsel Momo …………………………… 49,-

3 stk. med grønsager

2. Chasha Momo ……………………..   49,-

3 stk. med kylling

3. Sha Momo ……………………………  49,-
3 stk. med oksekød

4. Bland Selv ……………………………. 49,-
3 stk. en af hver 

.....................................................................................

5. Tsel Momo …………………………… 79,-

6 stk. med grønsager

6. Chasha Momo ………………………. 79,-

6 stk. med kylling

7. Sha Momo …………………………….79,-
6 stk. med oksekød

8. Bland Selv ………………………….. 79,-

6 stk. to af hver 


Suppe

 

10. Daal …………………………………… 49,-

Linse suppe

11. Tomat suppe …………………………49,-

12. Chhyalla ………………………………49,-
Suppe af forskellige grøntsager med hakket kød

13. Fiske suppe ………………………….49,-
Fiskesuppe med rejer, tomat og et drys af friske krydderurter

14. Kylling suppe ……………………… 49,-

Suppe med kylling, ærter, majs, champignon, hvidløg og ingefærs

15. Gulerods suppe ……………………. 49,-

Suppe af friske gulerødder, tomat, hvidløg og ingefær

Det nepalesiske køkken

Hovedretter ( Main Course )

Øksekød
Til alle retter serveres der ris

20. Sekuwa ………………………………………………… 119,-
Stegt marineret oksekød i nepalesiske krydderier.

21. Dyakala ………………………………………………… 105,-

Oksekød i karry typisk nepalesisk.

22. Kawab …………………………………………………. 115,-

Marineret oksekød med nepalesiske krydderier (stærkteller svagt krydret efter ønske).


Det tibetanske køkken - 

Hovedretter

Oksekød


23. Sha karry ………………………………………………. 105,-

Tynde skiver oksekød med grøntsager og fint hakket ingefær i kraftig karrysovs.

24. Lhasa Sosha ………………………………………….. 115,-

Oksekødsstykker marineret i honning og sojasovs og dry sherry, serveres med grøn peberfrugt og friske krydderurter.

Det nepalesiske køkken

Hovedretter

Kylling


30. Chara ko Bhutuwa …………………………………….. 115,-

Stegt kylling marineret i nepalesiske
krydderier, serveres med citron og sovs.

31. Dyakala ………………………………………………….. 95,-

Kylling i karry - typisk nepalesisk.

32. Khaya Kawab ………………………………………….. 105,-
Marineret kyllingebryst med nepalesiske krydderier (stærkt eller svagt krydret efter ønske).

33. Kha Puka ……………………………………………… 115,-

Marineret kylling stegt med koriander, fløde og mandler.

Det tibetanske køkken

Hovedretter

Kylling

34. Chasha karry…………………………………………… 95,-
Kylling i kraftig karrysovs med grøntsager og fint hakket ingefær.

35. Kongpo chasha ……………………………………….. 105,-

Dybstegte kyllingestykker med grøn peberfrugt, cashewnødder.

36. Aku chasha …………………………………………….. 95,-

Stegte kyllingestykker med chilisauce, hvidløg, forårsløg og ingefær.


37. Shep Tje Tsei …………………………………………. 115,-

Kylling stykker marineret i yoghurt, hvidløg, ingefær og tandoori marsala.

Serveres med flødesovs, koriander, broccoli, chili, cashewnødder og rosiner 
(lidt stærk).

 

Det nepalesiske

køkken Hovedretter

Lam

40. Dyakala ……………………………………………….105,-
Lam i karry på traditionel nepalesisk vis.

41. Lamb Kawab ……………………………………….. 115,-
Marineret lam med nepalesiske krydderier (stærkt eller svagt krydret efter ønske).

42. (Tibetan lam) Kham-lusha ……………………….. 105,-
Lammekød marineret i fem forskellige slags peber og chili, serveret med
koriander, gulerødder og grønne bønner.

Tiger Rejer

50. Prawn Kala ………………………………………… 130,-
Nordsørejer marineret i hvidløgs-, ingefær- og kokosnødsauce med
sesamfrø og salat.

51. Hoisin Prawn ……………………………………………. 119,-
Rejer med sød Hoisin sovs, hvidløg og peberfrugt.

Det tibetanske køkken

 

Noodel

 

60. Ahshings Chowmei …………………………………… 99,-
Stegte nudler med kylling og grøntsager.

61. Sha Chowmei ………………………………………….. 110,-
Stegte nudler med oksekød og grøntsager.

62. Rejer Chowmei…………………………………………..110,-

Stegte nudler med rejer og grøntsager. 

.....................................................................................

Brød

Tibibrød
Tingmo 2 stk. 22,-

Vegetaretter

70. Aloo Cauli kosha …………………………………………89,-
Kartofler, æter og blomkål, stegt i ingerfær og hvidløg, med frisk koriander.

Hertil sovs af tomat og kokomælk

71. Golvedako Achar ……………………………………….. 85,-
Friske tomater stegt med tofu, grøn chill, æter, hvidløg og ingefær

72. Soyalboller ………………………………………………. 89,-
Soyaboller stegt med capsicum, løg og tomat, med sursød sovs

73. Lhasa tsel Frisk ………………………………………….85,-
Tofu med stegte, sorte svampe gulerødder og babymajs,
med stærk hvidløgsovs

74. Wangdi tsel ………………………………………………. 89,-
Grøntsagsfrikadeller af kartofler, hvidkål,spinat, gulerødder og mozarella, med sursød sovs

75. Tenpa tsel ……………………………………………….. 89,-
Grøntsagsfrikadeller af kartofler, hvidekål, spinat, gulerødder og mozarella. Hertil karrysovs

med kokosmælk og koriander

76. Tenzin tofu ……………………………………………….. 105,-
Tofu stegt, frisk tofu med peberfrugt, sveret med
cashewnødder og krydderurter


Der serveres ris til alle retter.

Dessert:-

 

Safron ris
Ris stegt i honning med cashewnødder
og rosiner 
49,-
.....................................................................................

Is

2 kugler, vælg mellem:
- mango sorbet
- solbær sorbet
- appelsin sorbet
- vanille flødeis
49,-
..................................................................................... 

Sikkerini

Frugtsalat af friske frugter, yoghurt med
et drys kanel.
49,-

.....................................................................................

Keer
Nepalesisk risalamande kogt på mælk
med rosiner, cashewnødder, kokos og
kardemomme
49,-

.....................................................................................

Marpa
Dybstegte kager af kokosmel.
49,-