download our e-menu

Hovedretter

 

Det nepalesiske køkken

Hovedretter

♥ Øksekød
Til alle retter serveres der ris

20. Sekuwa
Stegt marineret oksekød i nepalesiske krydderier.
119,- 
....................................

21. Dyakala
Oksekød i karry
- typisk nepalesisk.
105,-

....................................

22. Kawab
Marineret oksekød med nepalesiske krydderier (stærkteller svagt krydret efter ønske).
115,-

.....................................................................................

Det tibetanske køkken - 

Hovedretter

♥ Oksekød


23. Sha karry

Tynde skiver oksekød med grøntsager og fint hakket ingefær i kraftig karrysovs.
105,-

.....................................................................................

24. Lhasa Sosha
Oksekødsstykker marineret i honning og sojasovs og dry sherry, serveres med grøn peberfrugt og friske krydderurter.
115,-

.....................................................................................

Det nepalesiske køkken

Hovedretter

♥ Kylling


30. Chara ko Bhutuwa

Stegt kylling marineret i nepalesiske
krydderier, serveres med citron og sovs.
115,-

.....................................................................................

31. Dyakala
Kylling i karry - typisk nepalesisk.
95,-

.....................................................................................

32. Khaya Kawab
Marineret kyllingebryst med nepalesiske krydderier (stærkt eller svagt krydret efter ønske).
105,-

.....................................................................................

33. Kha Puka
Marineret kylling stegt med koriander, fløde og mandler.
115,-

.....................................................................................

Det tibetanske køkken

Hovedretter

♥  Kylling

34. Chasha karry
Kylling i kraftig karrysovs med grøntsager og fint hakket ingefær.
95,- 

.....................................................................................

35. Kongpo chasha
Dybstegte kyllingestykker med grøn peberfrugt, cashewnødder.
105,- 

.....................................................................................

36. Aku chasha
Stegte kyllingestykker med chilisauce, hvidløg, forårsløg og ingefær.
95,- 

.....................................................................................

37. Shep Tje Tsei
Kyllingstykker marineret i yoghurt, 
hvidløg, ingefær og tandoori marsala.
Serveres med flødesovs, koriander, 
broccoli, chili, cashewnødder og rosiner 
(lidt stærk).
115,- 

....................................

Det nepalesiske

køkken Hovedretter

♥ Lam

40. Dyakala
Lam i karry på traditionel
nepalesisk vis.
105,- 

.....................................................................................

41. Lamb Kawab
Marineret lam med nepalesiske krydderier (stærkt eller svagt krydret efter ønske).
115,- 

.....................................................................................

42. (Tibetan lam) Kham-lusha
Lammekød marineret i fem forskellige 
slags peber og chili, serveret med 
koriander, gulerødder og grønne bønner.
105,- 

.....................................................................................

Hovedretter

♥ Tiger Rejer

50. Prawn Kala
Nordsørejer marineret i hvidløgs-,
ingefær- og kokosnødsauce med
sesamfrø og salat.
130,- 

.....................................................................................

51. Hoisin Prawn
Rejer med sød Hoisin sovs, hvidløg
og peberfrugt.
119,- 

.....................................................................................

Det tibetanske køkken

♥ Noodle

60. Ahshings Chowmei
Stegte nudler med kylling og 
grøntsager.
99,- 

....................................

61. Sha Chowmei
Stegte nudler med oksekød 
og grøntsager.
110,- 

....................................

62. Rejer Chowmei
Stegte nudler med rejer og grøntsager.
110,- 

.....................................................................................

♥ Brød

80. Tibibrød
Tingmo 2 stk. 22,-